Kontakt os på tlf. 29 86 07 15

Dansk RobotTeknik er medlem af DIRA  Danish Industrial Robot Association

Dansk RobotTeknik

Om Dansk RobotTeknik

Hos Dansk RobotTeknik får I en løsning, det kan være en robotløsning eller en specialmaskine, som er tilpasset netop jeres produktion og de arbejdsgange, som skal tages hensyn til hos jer. Det er den bedste måde at hjælpe jer med at styrke jeres effektivitet og konkurrenceevne på. Dansk RobotTeknik har fokus på praktiske og solide løsninger, som hurtigt tjener sig hjem, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette sikrer din virksomheds konkurrenceevne i fremtiden.

Automations- og robotløsninger forudsætter en regelmæssig og grundig vedligeholdelse for at kunne yde den optimale drift og være sikker at betjene.

Dansk RobotTeknik udfører total service og reparation af komplette automationsanlæg og robotløsninger. Service/reparation udføres altid iht. leverandørens service bulletin, hvis disse findes.

Dansk RobotTeknik udfører selvstændige opgaver indenfor programmering (PLC, HMI og robotter), styreskabe, dokumentation og CE-mærkning samt service af såvel robotter som hele anlæg.

Dansk RobotTeknik har leveret løsninger til et bredt udvalg af brancher herunder hospitaler, plast, træ, og metalindustrien.

Om Indehaver Bo Jansen

Bag Dansk RobotTeknik står indehaver Bo Jansen, som med sit store engagement, sin knowhow og høje faglighed, er en af de mest erfarne inden for industrirobotter og totale automatikløsninger.

Min uddannelse er automekaniker og di­plomingeniør - og yderligere videreuddannet inden for IT og fejlfinding på områderne EL og pneumatik.

En årelang erfaring fra mange forskellige brancher med udvikling, implementering og service på automatikløsninger har jeg bl.a. indgående kendskab til metal-, fødevare-, plast- og medicinalindustrien - kender til rutinerne og ved, hvilke udfordringer, herunder FDA-krav, som disse brancher står med.

Kollaborative robotter

Dansk RobotTeknik er autoriseret integrator af Universal Robots fulde produktprogram og har været det siden etableringen af Universal Robots. Dansk RobotTeknik har derfor opnået en solid erfaringsgrundlag med integration, programmering og service på robotter netop fra Universal Robot.

Siden er andre robotproducenter kommet med på bølgen. Dansk RobotTeknik har også kendskab til samarbejdende robotter fra Fanuc, KUKA, ABB, Denso, Motoman og TM (Omron).

Samarbejdende robotter kræver solid indsigt i risikovurdering i forbindelse med udarbejdelse af teknisk dossier ved en CE-mærkning. Det har Dansk RobotTeknik stor erfaring med.

Vigtigt er også at robotten er konfigureret præcist mht. værktøj og payload. For at undgå unødvendigt slid, er god programmering afgørende. Forkert og ineffektiv konfiguration og programmering kan hurtigt betyde store omkostninger til reparationer. Dansk RobotTeknik har 10 års erfaring i programmering og konfiguration af samarbejdende robotter.

Totale automationsløsninger

Dansk RobotTeknik bygger gennemtænkte og solide specialkonstruktioner med fokus på kontinuerlig produktion uden stop, år efter år. Vi leverer automationsløsninger, specialmaskiner, industri- og kollaborative robotter, samt service og efterfølgende support. Dette sikrer din virksomheds konkurrenceevne i fremtiden.

En total automationsløsning øger effektiviteten og reducerer virksomhedens omkostninger, så investeringen hurtigt tjener sig hjem. Forudsætningen er en solid, teknisk løsning og en god service og support. Den forudsætning opfylder Dansk RobotTeknik.

stabil drift - undgå produktionsstop - dansk robotteknik

Stabil drift - undgå produktionsstop

Dansk RobotTeknik lader jer ikke alene med et nyt anlæg - vi opstiller og indkører leveret udstyr præcist og gennemgår anlæggets betjening med jeres operatører. Fuld dokumentation medfølger altid.

Support inden for 1 døgn eller kortere efter aftale - I undgår at jeres produktion går i stå.

Ingen tvivl om ansvaret - maskinbygger og robotforhandler i ét firma.

Prisgunstige effektiviseringsmuligheder med kort tilbagebetalingstid

Absolut konkurrencedygtige priser - viderebygning på eksisterende udstyr og ny teknologi for en mindre investering.

Let betjening af udstyr i hverdagen - med Dansk RobotTeknik er det ikke kompliceret at omstille til nye rutiner.

Brands Dansk Robotteknik anvender og servicerer anerkendte fabrikater

 FanucUniversal Robots Yaskawa Denso Robotics Omron Mitsubishi Electrics

Dansk RobotTeknik effektiviserer produktionen, reducerer omkostningerne og skaber bedre indtjening.

Kontakt os allerede i dag for at få en snak om mulighederne for netop din virksomhed.

Helt uforpligtende for dig naturligvis.

Kontakt os på tlf. 29 86 07 15

info@danskrobotteknik.dk


Kontakt information »

Certificat DanskRobotTeknik 2021

julemaerkehjemmet  Vi støtter Julemærkehjemmene - jul 2020

FMKB

Certified Preferred integrator
of Universal Robots

– vi støtter
julemærkehjemmene
- vi støtter foreningen
Familier med kræftramte børn

Måløv Værkstedsby 90 | 2760 Måløv | T: +45 29 86 07 15 | info@danskrobotteknik.dk