Privatlivspolitik

GENERELT
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev, undersøgelser, registrerer dig som bruger eller tegner et abonnement samt ved øvrig brug af services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Ved henvendelse via e-mail giver eksplicit samtykke til at vi modtager dine informationerne i vores mailsystem.

SIKKERHED
Der er taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig eller at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at besvare din henvendelse. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på hjemmesiden.

PERIODE FOR OPBEVARING
Personoplysningerne registreres hos Dansk Robotteknik og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i vores cookiepolitik. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Videregivelse af dine personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Info@danskrobotteknik.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

DATAANSVARLIG
Bo Jansen
Telefon: +45 29 86 07 15
E-mail: Info@danskrobotteknik.dk


UDGIVER
Websitet ejes og publiceres af:

Dansk RobotTeknik ApS
Måløv Værkstedsby 90
2760 Måløv
Tel: +45 29 86 07 15
E-mail: Info@danskrobotteknik.dk
CVR-nr.: 32296076