Logo
Dansk RobotTeknik - kollaborative robotter

Samarbejdende robotter

Dansk RobotTekniks kernekompetence er løsninger med samarbejdende robotter, i daglig tale benævnt kollaborative robotter. Helt fra begyndelsen har der været fokus på robotter fra den fynske robotproducent Universal Robots.

Siden er andre robotproducenter kommet med på bølgen. Dansk RobotTeknik har også kendskab til samarbejdende robotter fra Fanuc, Denso, Motoman og TM (Omron).

Samarbejdende robotter kræver solid indsigt i risikovurdering i forbindelse med udarbejdelse af teknisk dossier ved en CE-mærkning. Det har Dansk RobotTeknik stor erfaring med.

Vigtigt er også at robotten er konfigureret præcist mht. værktøj og payload. For at undgå unødvendigt slid, er god programmering afgørende. Forkert og ineffektiv konfiguration og programmering kan hurtigt betyde store omkostninger til reparationer. Dansk RobotTeknik har 10 års erfaring i programmering og konfiguration af samarbejdende robotter.

Derfor kan I trygt henvende jer til Dansk RobotTeknik for en innovativ samarbejdende robotløsning, der opfylder netop jeres behov for en god og stabil løsning.

Du kan trygt købe din samarbejdende robotter hos os. Vi tilbyder industri- og kollaborative robotter fra Motoman, Universal robots, Denso og Omron (TM) og til fornuftige priser. Hos Dansk RobotTeknik overlades du ikke til dig selv efter købet, vi kan tilbyde support og service, så du kan komme igang hurtigt.

© 2019 Dansk RobotTeknik | design & seo: demand.dk